Slotsholmen og Christiansborg

Slotsholmen og Christiansborg
From DKK DKK295.00
  • Duration: 2 Hours (approx.)
  • Location: København
  • Product code: 4

Vi mødes på Slotspladsen. Her tager guiden imod alle tilmeldte. Han fortæller historien om Slotsholmens og Københavns udvikling fra Absalon byggede den første borg på en lille ø til hele området omkring Slotholmen blev fyldt op med jord og til opførelsen af Christiansborg og alle de ministerier, som ligger her i dag.

Derefter går vi op i Dronningens festlokaler på Christiansborg. Det er efter vores opfattelse formentlig Danmarks flotteste lokaler og mange har set dem på TV, når der har været statsbesøg og kongelige bryllupper.

Guiden fortæller her om Christiansborgs historie og alle de mageløse malerier og kunstgenstande. Vi kommer også rundt om ceremonien for udnævnelsen af en ny konge, som sker i disse lokaler, og der bliver muligvis også fortalt en enkelt anekdote eller to fra borgen.

Efter rundturen vil I få udpeget de andre spændende steder, man kan besøge på Slotsholmen, så I på egen hånd kan besøge ruinerne af Absalons borg, Slotskirken eller nogle af de andre museer, hvis I har tid og lyst.

Gruppestørrelsen er begrænset til 20 mennesker for at sikre, at alle kan høre og får mulighed for at stille spørgsmål.